No photo description available.
Restaurant Tic-Ton acopera o gama diversificata de evenimente, ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment.
Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurant Tic-Ton, in Pitesti.

Nu ezitaţi să ne contactaţi! Vom construi împreună cu dumneavoastră oferta care va corespunde solicitărilor dumneavoastră.

 Tic Ton poate organiza:

– mese festive;

– receptii;

– mese protocol;

– nunti, botezuri;

– evenimente business;

– aniversari;

– prezentari;

– petreceri de sfarsit de an.

Restaurant Tic-Ton acopera o gama diversificata de evenimente, ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Datorita amplasarii centrale a localului, dar in acelasi timp intr-o zona extrem de linistita, beneficiind de un meniu bogat, adaptat celor mai diverse cerinte. Restaurantul Tic-Ton este locatia ideala pentru organizarea de mese festive, receptii, conferinte, mese de protocol, petreceri de firma, nunti, botezuri, aniversari, petreceri de sfarsit de an, Craciun sau Revelion. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurant Tic-Ton, in Pitesti. Situat intr-o locatie noua, construita intr-un stil modern, beneficiind de finisaje elegante si rafinate, Restaurantul Tic-Ton dispune de doua saloane si un bar concepute pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi musafiri. Datorita amplasarii centrale a localului, dar in acelasi timp intr-o zona extrem de linistita, beneficiind de un meniu bogat, adaptat celor mai diverse cerinte.

Tic Ton poate organiza:

– mese festive

– receptii

– mese protocol

– nunti, botezuri

– evenimente business

– aniversari

– prezentari

– petreceri de sfarsit de an

Program:

Luni: 10:00 – 23:00

Marti: 10:00 – 23:00

Miercuri: 10:00 – 23:00

Joi: 10:00 – 23:00

Vineri: 10:00 – 23:00

Sambata: 10:00 – 23:00

Duminica: 10:00 – 23:00