Zof Optogerman. Aproape perfect! Confort! Profesionalism! Responsabilitate!

Confort! Lentilele de calitate pe care vi le oferim, au un confort vizual deosebit. În plus, datorită tehnologiei folosite, ochelarii dumneavoastră pot fi gata în numai 15 minute.
Profesionalism! ZOF investește permanent în tehnologie de ultimă oră, ultima achiziție fiind o mașină automată de prelucrare a lentilelor Briot Axcell CL, unică în Pitești. De asemenea, materialele folosite de noi sunt create de brand-name-uri ca Zeiss, Sover etc.

Responsabilitate! Stabilirea dioptriei se face de către medici oftalmologi, cu aparatură medicală computerizată, iar întregul nostru personal este calificat în cadrul unor cursuri de specialitate.

OCHELARI GATA ÎN NUMAI 15 MINUTE!

Investim permanent în cele mai noi și performante echipamente, folosim cea mai nouă tehnologie şi dotările cele mai actuale pentru ca dumneavoastră să aveţi ochelari cu un finisaj de o calitate ireprosabilă şi un confort vizual maxim, în cel mai scurt timp posibil: numai 15 minute!

Mașini automate de prelucrare lentile

Una dintre cele mai importante achiziții ale nostre, este mașina automată de prelucrat lentile Briot Axcell CL, unică în Jud. Argeș, existând doar cinci asemenea utilaje în România (Constanța, București, Timișoara, Arad și Pitești). Acest utilaj este capabil să execute prelucrarea lentilelor cu precizia distanței interpupilare de 0,01 milimetri și a axului de 0,2 grade, finisajul satisfăcând cei mai exigenți clienți.

Diagnosticare exactă

Pentru o diagnosticare exactă, medicii recurg la măsurarea precisă (computerizată) a dioptriei cu ajutorul refractometrului.
Măsurarea exactă a tuturor parametrilor biologici specifici ochiului uman (refractometrie, keratometrie, rază de curbură necesară prescripției lentilelor de contact), face ca stabilirea dioptriei să fie extrem de precisă.

Depistarea afecțiunilor inflamatorii, glaucom, catactactă

O importantă deosebită este acordată “fundului de ochi”, consistenței și starii tesuturilor și a tuturor elementelor ce compun ochiul uman. Biomicroscopul ajută la depistarea afecțiunilor inflamatorii, glaucom, cataractă și pe baza datelor obținute, medicul decide dacă este cazul să adopte unele măsuri terapeutice complementare corecției prin refracție.

Stabilirea exactă a tesiunii oculare

Nu în ultimul rând, Tonometrul, este aparatul cu care se stabilește tensiunea oculară, lucru extrem de important, deoarece tensiunea oculară mare nedescoperită la timp, poate duce la formarea glaucomului, care la rândul lui duce la pierderea vederii. Descoperirea la timp a creșterii tensiunii oculare și tratarea ei, elimină posibilitatea pierderii vederii din acest motiv. Se recomandă o verificare a tensiunii oculare cel puțin o data la 6 luni.

 

Adresa

Our Address:

str. Exercițiu, bl A7, parter, 110418, Pitești, Argeș.

GPS:

44.8499698, 24.8707873