O clipă de linişte! Ceainăria Rendez-Vous Piteşti, o poveste de viaţă, un loc al ceaiului.

Cu mandrie va anuntam deschiderea pe data de 3 Septembrie a Ceainariei Rendez-Vous Pitesti.
O poveste de iubire dezvaluita cu pasi marunti, ceaiul isi da intalnire pe Str. Florariei 3A intr-un loc dedicat artei ceaiului, oamenilor frumosi si pasionati de armonie.

Creata in sistem de franciza, Rendez-Vous Pitesti este sora mai mica a celor doua Ceainarii Rendez-Vous din Bucuresti. Alaturi de o echipa dedicata si pasionata, Rendez-Vous isi propune sa adune pitestenii la o clipa de liniste, o ceasca de ceai de calitate si la o prajitura de casa.

Intr-o atmosfera boema, plina de arome & arta, va asteptam cu drag sa treceti pragul minunatei ceainarii ce isi propune sa infrumuseteze orasul si sa fie oaza de liniste si armonie atat de necesara in cotidianul nostru.

Lasati grijile acolo unde este locul..si veniti la Rendez-Vous.

Povestea Ceainariei Rendez-Vous incepe in martie 2003. Mai exact pe data de 2 a acelei primaveri insorite, ne-am adunat in jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiti cum savoarea ceaiului incepe sa ne intre in corp, apoi in minte, in cele din urma in suflet si sa ramana acolo pentru totdeauna. Uimiti de efectul pe care aceasta licoare il are asupra fiecaruia din noi, am inceput sa ne intalnim mai des, sa povestim mai mult, sa fim mai veseli si mai deschisi. Ceaiul isi facea incet incet efectul. Ceainaria Rendez-Vous devenise un adevarat loc al dezvaluirilor amoroase, al amicitiei, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului catre frumos. Atunci ne-am gandit..de ce sa pastram acest loc doar pentru noi? De ce sa nu impartasim acest secret al ceaiului, aceasta stare de spirit in jurul nostru?

Ceainaria Rendez-Vous este reprezentantul exclusiv in Romania al Casei de Ceai George Cannon Paris.

In prezent, ne mandrim cu o gama de peste 250 tipuri de ceai premium si doua ceainarii Rendez-Vous, ambele in cele mai bune si accesibile zone ale Capitalei.

Va asteptam in Ceainariile Rendez-Vous pentru a degusta fiecare tip de ceai, pentru a invata cum sa traim sanatos si pentru a ne detasa de grijile lumii exterioare, toate aceste la „o clipa de liniste”.

 

Adresa

Our Address:

Str. Florariei nr. 3 A, Pitesti

GPS:

44.8596519, 24.87363700000003

Telefon: