„Policlinica Victoria reprezinta pentru mine, asa cum am spus in nenumarate randuri, un sistem integrat, complet si complex care contine tehnologie de ultima ora in domeniu si un nou concept social. In medicina dentara victoriile se obtin cand stiinta face casa buna cu profesionistii.”

Infiintata in anul 2013, Policlinica Victoria este un sistem complet si complex care nu cuprinde doar varful de gama al tehnologiei din domeniul stomatologic, ci si cei mai buni profesionisti din domeniu. Avem personal dedicat si profesionist in toate domeniile, de la receptie, asistente, tehnicieni dentari, pana la medici radiologi si medici stomatologi experimentati si profesionisti.

Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in Policlinica Victoria completeaza progresul tehnologic care si-a gasit loc intre peretii ei. Personalul medical al Policlinicii Victoria a fost ales dintre cei mai buni din domeniu si beneficiaza de formare profesionala si specializare continua. In stadiile incipiente ale proiectului, primul pas a fost de a forma cea mai buna echipa medicala pentru a satisface cerintele ridicate de sloganul “Diagnostic corect, tratament optim”. O data medicii selectati, acestia au fost implicati in dezvoltarea proiectului. In cele ce urmeaza va prezentam echipa noastra de profesionisti.

Misiunea noastra

Revolutia tehnologica se rasfrange si asupra stomatologiei si asta este evident. De la an la an tehnicile si tehnologiile se modifica in sensul usurarii si optimizarii diagnosticului, tratamentului, timpului atat pentru medicii dentisti, cat si pentru pacienti.

Atunci cand vorbim despre stomatologia moderna ar trebui, pe langa revolutiile tehnologice, sa vorbim despre sisteme stomatologice complete. Un sistem stomatologic complet este acel loc unde ai totul integrat:

  • Radiologie (intraorala, computer tomograf);
  • Un numar de 10 Cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramura a stomatologiei: Ortodontie, Parodontie, Parodontologie, Odontoterapie, Pedodontie, Estetica dentara, Protetica, scanare intraorala 3shape;
  • O sala de chirurgie dentara;
  • Laborator de tehnica dentara;
  • Magazin de produse pentru igiena orala;
  • Consiliere si materiale pentru preventie si informare, acestea fiind interconectate.

In acest sens POLICLINICA VICTORIA inseamna un sistem complet si complex care contine, pe langa cele enumerate vis-­a-­vis de stomatologia moderna, tehnologie de ultima ora in domeniu si un nou concept social.

Stomatologia moderna, este accesibila oricarui pacient care are puterea sa inteleaga ca un sistem este mai eficient, mai performant, mai putin costisitor decat fiecare componenta in parte. POLICLINICA VICTORIA se adreseaza oamenilor care ințeleg acest sistem si oamenilor care isi doresc o experienta stomatologica placuta si nu una urmata de fobii. Pentru a sustine cele spuse si sloganul nostru intareste acest aspect:

BENE DIAGNOSCITUR, BENE CURATUR – DIAGNOSTIC CORECT, TRATAMENT OPTIM

„Policlinica Victoria reprezinta o echipa noua, tanara, fruntasa in tehnologie, calitate si profesionalism.”

Dr. Liana Maris

Consultatii si estetica

„Am ales Policlinica Victoria pentru profesionalism si pentru conceptul clinicii de a veni in ajutorul pacientilor din tara si strainatate cu cea mai moderna aparatura si cele mai noi tehnici stomatologice.”

Dr. Simona Iancu

Endodontie

„Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor de sanatate dentara ale pacientilor nostri prin solutii complete de profilaxie si preventie, astfel incat sa fim cu un pas inaintea oricaror afectiuni ce ar putea aparea.”

Dr. Ecaterina Iconaru

Endodontie

„Pacientii nostri vor sa fie tratati si asistati de cel mai bun personal medical si de cea mai avansata tehnologie, motiv pentru care depunem toate eforturile ca sa fim la nivelul asteptarilor.”

Dr. Gabriela Ogaru

Odontoterapie + Protetica

 

„Am ales sa lucrez in cadrul Policlinicii Victoria deoarece aparatura de ultima generatie cu care este dotata policlinica, coroborata cu o gama de cunostinte teoretice si practice adecvate sunt, fara indoiala, reteta succesului in rezolvarea problemelor dentare si implicit de sanatate ale pacientilor, fiindca nu trebuie uitat: stomatologia, in primul rand, inseamna sanatate”

Dr. Florin Comanescu

Chirurgie dento-alveolara

„Interesul meu pentru practicarea medicinii dentare intr-o ambianta placuta, cu tehnologii de ultima ora, alaturi de o echipa dinamica si profesionista, deschisa la nou, imi motiveaza intentia de a lucra in cadrul Policlinicii Victoria.”

Dr. Elena Voicu

Endodontie

„Pentru mine Policlinica Victoria inseamna profesionalism, daruire, performanta”.

Dr. Miriam Paul

Consultatii si Estetica

PRETURI

Estetica Dentara

Consultatie de specialitate estetica dentara GRATUIT
Albire dentara profesionala cu laserul Epic Biolase+detartraj+periaj profesional 495 RON
Fatete dentare EMAX 575 RON
Terapia durerii 300 RON
Biostimulare 200 RON
Gingivectomie/zona 150 RON/zona
Frenectomie 300 RON

Adresa

Our Address:

Strada Negru-Vodă 4, Pitești 110068, Romania

GPS:

44.86331173873575, 24.864000327823533

Telefon: