Magazinul cu vopsele din Pitesti se adreseaza in special profesionistilor si clientilor care doresc produse de calitate.Politica prioritara a magazinului nostru este de a oferi si a urmari in detaliu constanta calitatii produselor pe care le comercializam. Magazinul cu vopsele comercializeaza : vopsea lavabila si superlavabila de interior si exterior; coloranti; materiale hidroizolante; baituri lacuri si tratamente pentru lemn; diluanti; vopsea sintetica pentru fier si lemn; impregnant pentru interior si exterior; vopsea pentru marcaj rutier; accesorii pt vopsit si multe altele.

Ca o completare fireasca a serviciilor oferite va stam la dispozitie cu servicii de consultanta si transport (gratuit pe raza judetului Arges). Va garantam ca vizitand magazinul cu vopsele din Pitesti veti gasi partenerul ideal de afaceri!

Vopseaua – un amestec de pigmenti, aditivi si intaritori – a aparut in urma cu aproximativ 30.000 de ani. Omul preistoric a folosit vopsea bazata pe extracte din plante pentru a-si prezenta istoria pe peretii cavernelor in care traia. Astazi folosim vopsele pe baza sintetica, in diverse culori si texturi ca urmare a descoperirilor realizate de predecesorii nostri.
Astazi, vopseaua este un produs chimic care se aplica pe anumite suprafete in scop decorativ si pt protectia acestora. Compozitia vopselei are la baza 4 componente principale: liantii de legatura, pigmentii si materialul de umplutura, diluantii(solvent si apa ) , alte componente chimice.
Liantul este o solutie de polimer ce se transforma intr-o vopsea colorata cu ajutorul pigmentului. Functia liantului este de a asigura fortele care mentin substantele intr-un tot unitar, adica fortele de coeziune care asigura aderenta peliculei de substrat.

Pigmentul este o pulbere fina a carui functie este de a da vopselei culoarea dorita si proprietatile de acoperire. Pigmentul are o influenta considerabila asupra consistentei vopselei si asupra proprietatilor de aplicare. Pigmentii sunt importanti pentru rezistenta peliculei la atacul extern, influentand partial proprietatile de duritate, rezistenta la abraziune si la intemperii.
Solventul este un lichid volatil a carui functie este de a dizolva liantii care la temperatura normala sunt solizi sau semisolizi, lucru valabil in cazul majoritatii rasinilor naturale sau sintetice. In cazul vopselolor ce au ca lianti uleiuri vegetale, solventul este folosit ca diluant pentru obtinerea unei consistente optime la aplicare. In multe cazuri, acelasi lichid indeplineste atat functia de solvent cat si de diluant, in timp ce in cazul lacurilor pe baza de nitroceluloza, solventul si diluantul sunt materiale distincte.
Atunci cand cautam o vopsea ar trebui sa tinem cont de performantele acesteia: puterea de acoperire, consistenta vopselei,punctul de alb, gradul de rezistenta la murdarie si patare,gradul de lavabilitate,timpul de uscare,rezistenta la mucegai, protectie antibacteriana, culoare , consum, aplicare usoara etc.
Desi poate ca nu ne dam seama de importanta vopselelor in viata noastra, ele ajuta in realizarea unor produse aspectoase si de calitate, intr-un cuvant la cresterea confortului din vietile noastre.

Betek Boya a fost infiintat in 1988 in Turcia producand producand produse de calitate superioara. Betek continua sa se dezvolte si datorita calitatii produselor care au mare cautare pe piata, hotaraste largirea gamei de produse. In 1993 se asociaza cu unul din cei mai mari producatori din Europa si incepe productia uneia dintre cele mai reprezentative marci de lacuri si vopsele.

Pana in prezent Betek detine pe piata cea mai diversificata gama de produse fabricate dupa tehnologie de ultima generatie. Producatorul Betek pune un mare accent pe protectia mediului si sanatatii respectand standardele UE inca din anul 1993.

Adresa

Our Address:

Bulevardul Nicolae Bălcescu 139, Pitești

GPS:

44.8741722, 24.8481245