Locul ideal pentru capturi impresionante

Pasionaţii de pescuit care vor să-şi demonstreze măiestria au la dispoziţie unul dintre cele mai bune locuri de pescuit din ţară chiar la noi în judeţ. Cu o suprafaţă de 70 de hectare, lacul Stolnici este o baltă cu un bogat fond piscicol, cu deosebite condiţii de pescuit şi capturi impresionante la activ. Lacul le este recomandat pescarilor care doresc în fiecare an să-şi doboare recordul personal, balta de la Stolnici fiind populată cu adevăraţi „monştri“, unii depăşind şi 70 de kilograme.

Balta din Stolnici este populată cu crap românesc, crap salonta, cteno, fitofag, novac, şalău şi sturion, biban, caras şi, mai nou, somn european.

TAXE PESCUIT CU CIRCUIT INCHIS 2017

LA CRAP PENTRU NOII MEMBRII

– 200 lei – 4 partide/24h/C&R dupa terminarea acestor partide, se va achita cate 50 lei / 24h. Cine doreste sa retina crap, cteno, somn, salau contra cost.
– 90 lei / 24h pentru care poate fi retinuta cantitatea de 9 kg peste (4 kg crap si 5 kg peste salbatic).
– 40 lei /2 4h cabana 2 persoane
– campare cort gratuita

Navomodelul poate fi folosit fara taxa suplimentara.
Orice informatie, intrebare sau nelamurire se vor solutiona numai la tel.0752 487 966-administratie. Accesul pe balta se va face cu prezentarea o singura data a C.I.pentru inregistrarea in baza de date a firmei,drept pentru care se va semna regulamentul de pescuit in 2 exemplare, cate unul de fiecare parte.

LA SALAU
TAXA PESCUIT 0 LEI
MINIM 5 PARTIDE / 2 PESCARI / 200 lei, TAXA BARCA.

 

 REGULAMENT PESCUIT CU CIRCUIT INCHIS-LAC STOLNICI 2017

PRIN PESCAR SE INTELEGE ACEA PERSOANA CARE REZERVA UN STAND DE PESCUIT,ACHITA TAXA DE PESCUIT CORESPUNZATOARE SI PESCUIESTE IN LIMITELE STANDULUI.

1. DOMENIUL”LAC STOLNICI”REPREZINTA PROPRIETATE PRIVATA SI ISI POATE SELECTA CLIENTII .

2. REGULAMENTUL TREBUIE CITIT IN TOTALITATE SI REPREZINTA ACORDUL DUMNEAVOASTRA.

3. REZERVARILE SE FAC DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 9-18 SI SE CONTRAMANDEAZA CU MIN. 36H INAINTE DE PARTIDA DE PESCUIT.

4. ACCESUL PE BALTA SE FACE CU MASINA PANA LA STANDUL DE PESCUIT,DUPA CARE VA FI DUSA IN PARCARE ,INAINTEA INCEPERII ORICAREI ACTIVITATI .PARCAREA ESTE INCHISA,FILMATA SI CAINE DE PAZA.ORICE DEPLASARE SPRE MASINA SE ANUNTA TELEFONIC .

5. INTERZIS APRINDEREA FOCULUI DESCHIS(PAMANT)PE INTREAGA PROPRIETATE.

6. STANDURILE DE PESCUIT LA SFARSITUL PARTIDEI VOR FI PREDATE CUM AU FOST GASITE (FARA COJI DE SEMINTE,CHISTOACE DE TIGARI SAU ALTE RESTURI).

7. PESCARII LA FINALIZAREA PARTIDEI DE PESCUIT VOR ANUNTA TELEFONIC,VOR SCOATE UNDITELE DIN APA SI TOATE BAGAJELE SA FIE DESFACUTE PT.CONTROL TOTAL
(FARA CAPACE).

8. PESCARII CARE VOR PESCUI PE LACUL STOLNICI SA FIE DOTATI CU ECHIPAMENTUL CORESPUNZATOR CONDITIILOR METEO LA DATA RESPECTIVA.

9. ACCESUL PE BALTA SE FACE LA ORELE 17.30 SI INDIFERENT DE ORA DE VENIRE SE ACHITA CONTRAVALOAREA PARTIDEI DE PESCUIT LA INTRARE SI SE PLEACA NU MAI TARZIU DE ORELE 17.30.

10. SUNT INTERZISE MANIFESTARILE ZGOMOTOASE (VORBIT TARE,UTILIZAREA ORICAROR MIJLOACE DE PRODUCERE A MUZICII,LIMBAJ VIOLENT FARA A FI DERANJATI VECINII DIN STANGA SAU DREAPTA).

11. SE PESCUIESTE CU 1-4 UNDITE .

12. SUNT PERMISE MONTURI CU UN SINGUR CARLIG SI CU POSIBILITATEA ELIBERARII PLUMBULUI/NADITORULUI.

13. INTERZIS CU DESAVARSIRE PESCUITUL LA BOMBA.

14. SE POT RETINE CRAP COMUN,CTENO,SALAU ,SOMN CU GREUTATE INTRE 0,5KG-4KG.

15. CAPTURILE CU GREUTATEA PESTE 4KG VOR FI ELIBERATE IMEDIAT IN CELE MAI BUNE CONDITII, FIIND PERMISE FOTOGRAFIEREA SI FILMAREA INAINTE DE ELIBERARE.

16. CIRCUITUL ELECTRIC (CABLUL ELECTRIC SUBTERAN,CUTIILE DE LEGATURA AFLATE LA SUPRAFATA, PRIZE, BECURI) REPREZINTA UN RISC PE CARE PESCARUL SI-L ASUMA IN CAZUL IN CARE VA UMBLA LA ACESTEA.

17. ADMINISTRATIA LACULUI STOLNICI ESTE EXONERATA DE ORICE RASPUNDERE CIVILA, ADMINISTRATIVA, MATERIALA SAU PENALA PENTRU ORICE FORMA DE ACCIDENTE, INCIDENTE GENERATE DE NEATENTIA PESCARULUI PRECUM SI ALTE CAUZE NEIMPUTABILE ADMINISTRATIEI LACULUI STOLNICI.

18.PESCARII CARE SUSTRAG (ASCUND) PRIN ORICE METODA PESTE, SE FAC VINOVATI DE FURT CALIFICAT .

19. NERESPECTAREA ORICARUI PUNCT DIN ACEST REGULAMENT DUCE LA INCHEIEREA PARTIDEI DE PESCUIT PENTRU PERSOANA IN CAUZA, PARASIREA DE INDATA A LOCATIEI FARA RESTITUIREA NICI UNEI SUME DE BANI SAU PESTE.

 

Adresa

Our Address:

Stolnici, Arges

GPS:

44.5624791, 24.783059

Telefon: