Din pasiune pentru ştiinţa frumuseţii! Empatia și dorința de a depăși așteptările clienţilor, la care se adaugă experienţa profesională și perfecţionarea continuă.

Talentata Ioana Duţă, una dintre cele mai tinere, inventive şi mai elegante artiste argeşene deţine unul dintre cele mai elegante saloane de înfrumuseţare din Piteşti. Salonul care îi poartă numele, „Ioana Duţă Studio”, este cel mai deosebit loc de înfrumuseţare din Piteşti. Amenajat cu stil şi cu mult bun gust, Ioana Duţă Studio, face diferenţa atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al designului unic în Piteşti.

Astfel, domnişoarele şi doamnele care vor un machiaj impecabil, fie de zi, fie cu prilejul unor ocazii speciale, dar şi cele care vor ceva deosebit de la părul lor, vor o manichiură sau o pedichiură în trend sau tratamente cosmetice, sunt aşteptate la Ioana Duţă Studio.

Alege să fii frumoasă! Salonul de înfrumuseţare Ioana Duţă Studio din Piteşti acoperă toată gama de servicii de înfrumuseţare: hair, make-up, cosmetică, masaj, manichiură şi pedichiură. Serviciile sunt de cea mai bună calitate, certificate, dar şi profesionale, bazate pe experienţă şi seriozitate.

Ambientul plăcut vă va ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi ca acasă!

Adresa

Our Address:

Str. Gheorghe Șincai,Nr 8, bloc p11, Pitesti

GPS:

44.862075, 24.881929

Telefon:
E-mail:

-