Raza: Oprit
Raza:
km Set radius for geolocation
Caută

Proiectul grădiniţei porneşte de la modelul educaţiei personalizate care susţine aptitudinile şi potenţialul fiecărui copil. Activităţile instructiv-educative în Grădiniţa „Motanul incaltat” se concentrează pe nevoile multiple ale copilului, tinand cont de sanatate, nutritie, educatie, stimulare psihosociala corespunzatoare si de rolul mediului in care acesta traieste.

Image may contain: one or more people and outdoor

Principalul deziderat de la care a pornit echipa managerială a grădiniţei a fost acela de a oferi copiilor din Grădiniţa “Motanul Încălţat”îngrijire ireproşabilă, din toate punctele de vedere. Atenţia acordată în egală măsură fiecărui copil, fără excepţie, este fundamentul educaţiei şi îngrijirii în grădiniţa noastră. Grădiniţa noastră – o poartă deschisă dezvoltării armonioase a personalitatii umane.

 • Realizarea permanentă a unor provocări intelectuale care să dezvolte potenţialul academic şi social al fiecărui copil
 • Depistarea şi încurajarea aptitudinilor de la cele mai mici vârste şi familiarizarea copiilor cu mijloace moderne de informare
 • Dezvoltarea armonioasă a copiilor pe fondul unei atente supravegheri a stării de sănătate, tonusului şi nutriţiei adecvate

 

Image may contain: outdoor

Din misiunea grădiniţei rezultă şase caracteristici fundamentale pe care personalitatea copiilor noştri le vor dobândi:

 • respectul faţă de sine, faţă de celălalt şi faţă de mediu;
 • participarea activă şi responsabilă, prin adaptare rapidă la cerinţele societăţii de mâine;
 • comunicare eficientă;
 • utilizarea globală sau independentă a stilurilor de învăţare şi a inteligenţelor multiple pentru rezolvarea de probleme;
 • dezvoltare fizică armonioasă şi însuşirea de deprinderi corecte de igienă;
 • fixarea şi îndeplinirea standardelor înalte pentru orice obiectiv de învăţare;

No automatic alt text available.

Modelul educaţiei pentru dezvoltare armonioasă şi sănătoasă a individului încurajează ca strategii de lucru învăţarea prin descoperire şi crearea unor motivaţii puternice pentru succes şi reuşită şcolară.Grădiniţei ”Motanul Incaltat” îi sunt specifice atenţia dirijată către fiecare preşcolar, tratarea diferenţiată, monitorizarea atentă a progresului şi a stării de sănătate.      Programul grădiniţei încurajează învăţarea limbilor străine (engleza si germana) şi derularea altor activităţi extracurriculare care să stimuleze aptitudinile individuale: arte plastice, pictura muzică, dans, educaţie fizică, inot,etc. Iar in timpul vacantei organizam tabere pentru prescolari iarna la ski iar vara la cercetasi.Specific grădiniţei este feed-back-ul atent şi constant către părinţi, cu informaţii la sfârşit de săptămână despre progresul fiecărui copil.Acestea se transmit prin fişe-tip de înregistrare ritmică a progresului, prin discuţii cu familiile, prin setul de fişe adăugate portofoliului individual la finalul fiecărei săptămâni, semestru sau an. Fiecare copil beneficiază de recomandări pentru direcţiile de dezvoltare a aptitudinilor sau intereselor.

No automatic alt text available.

Grădiniţa va funcţiona cu 4 grupe: doua grupe mici, o grupa mijlocie si o grupa mare acestea cuprinzând copii între 2 şi 6 ani. Grupele de copii nu vor depăşi 16 înscrişi pentru fiecare nivel de vârstă, iar coordonarea activităţii va fi făcută de profesori pentru invatamant prescolar, ajutati de supraveghetoare şi îngrijitoare. Copiii grădiniţei vor putea opta pentru program scurt, mediu sau lung, acestea derulându-se pentru fiecare grupă, cu opţiuni de masă, odihnă sau supraveghere prelungită după ora 18.00.

No automatic alt text available.

Programul zilnic este 8.00 – 16.00, cu activităţi suplimentare de tip club până la ora 18.00 şi cu deschiderea grădiniţei de la ora 7.00 Programul zilnic realizează un echilibru între activităţile de joc, învăţare şi odihnă. Orarul alternează perioadele de joc liber cu activităţile comune sau în aer liber. Sunt prevăzute intervale pentru servirea meselor şi pentru somn. Durata acestora variază de la o grupă la alta în funcţie de vârsta copiilor.
No automatic alt text available.

Tarife si detalii oferta

Tip program

Detalii program

Program scurt fara masa 07:00 – 12:30   540 ron/luna
Program scurt cu masa 07:00 – 13:00   690 ron/luna
Program normal 07:00 – 16:00   790 ron/luna
Program prelungit 07:00 – 18:00   890 ron/luna
Reduceri In anul şcolar 2017 – 2018 pentru programul prelungit si extins grădiniţa va aplica urmatoarele reduceri:

 • 10% la taxa lunară pentru cel de-al doilea copil înscris din aceeaşi familie
 • 20% la taxa lunară pentru cel de-al treilea copil înscris din aceeaşi familie
Oferta standard Oferta inclusa in pretul abonamnetului lunar

 • Limba engleză
 • Initiere in tainele calculatorului si ale internetului
 • Desen
 • Pictura
 • Arte plastice
 • Consiliere psihologica parinti si copii
 • Program special de educatie, curriculum extins
Oferta optionale Activitati optionale neincluse in abonamentul lunar

Adresa

Our Address:

Str.Fagetului, Nr. 33, Pitesti, Jud. Arges

GPS:

44.8511586, 24.843673299999978