Image may contain: 1 person, drawing

Care este secretul pentru cea mai delicioasă înghețată? Cele mai pufoase brioșe? Când îți iese cea mai gustoasă frișcă pentru prăjituri? Când faci lucrurile cu atenție la detalii, pui pasiune și mult drag!
Pentru că văcuțele de la ferma noastră, așa sunt crescute, cu mult drag, laptele lor este de cea mai bună calitate.

Este un lapte cu origine controlată și garantată 100%, produs de văcuțele noastre din rasa Holstein. Laptele pe care noi îl comercializăm este întotdeauna lapte crud de vacă, 100% natural, nepasteurizat, neprelucrat şi proaspăt muls. Fiecare pahar de lapte îţi aduce aminte de gustul copilăriei. Fiecare desen îți aduce mai aproape de realitate povestea Cremeria Marco… Înghețată, crème și prăjituri cu laptele proaspăt din ferma noastră, Vlășcuța pentru a transforma clipele banale în reale momente de fericire. Gustă fericirea în fiecare zi la Cremeria Marco!

Ne mândrim cu laptele de la ferma noastră, Vlășcuța, de pe tărâmurile boierilor de altă dată din Stolnici. O zonă plină de legendă, poveste și istorie. Existența vechilor familii boierești s-a împletit permanent cu istoria țării noastre. Una dintre aceste familii este cea a Bălăcenilor, a cărei prezență este semnalată încă din sec. al XIII-lea. Pe moșia boierilor, ocupația lor principală era cultivarea și creșterea animalelor.
Tradiția merge mai departe! Perseverând în această idee, ferma Vlășcuța s-a dezvoltat de la an la an, cu investiții constante şi dezvoltând fiecare latură de producţie în parte. În prezent, ferma are peste 600 de vaci. Pentru a se asigura că hrana este una de cea mai bună calitate, investitorul şi-a asigurat şi păşiunea şi terenul agricol necesar cultivării cerealelor pentru furaje. Anul acesta a pus la punct și unităţile de procesare pentru lapte. Gustă fericirea la Marco Cremeria!

No automatic alt text available.

Savoarea pătrunzătoare a fructelor de pădure, îmblânzită de crema ușoară de iaurt. Yogurt Fiord Savoarea pătrunzătoare a fructelor de pădure, îmblânzită de crema ușoară de iaurt. Yogurt Fiordibosco. Extaz pe cerul gurii. La Cremeria Marco!

Image may contain: food

Image may contain: dessert and food

Image may contain: food

Image may contain: one or more people and text

No automatic alt text available.

Fiecare eveniment din viața ta ar trebui încoronat de momente dulci. Așa că, nu uita de candy bar atunci când organizezi următorul eveniment. Echipa Marco Cremeria te poate ajuta cu deserturi delicioase și cu un candy bar de poveste.

No automatic alt text available.

În loc de noapte bună  TWIX your feelings! Blatul crocant de biscuiți îndulcit de caramel și îmbrățișat de un blat de ciocolată cu lapte cu siguranță va transmite ceea ce simți

Image may contain: food

Image may contain: dessert and food

Image may contain: drink and text

Adresa

Our Address:

Pitesti Mall, Et,. 1, Pitesti, Judetul Arges

GPS:

44.824160934653, 24.922994344765

Telefon:
E-mail: