No automatic alt text available.

 

Multumim ca ati ales Corona Dentestet – Dr. Mihai Meliceanu. Suntem aici pentru a avea grija de necesitatile dvs. medicale si pentru a va oferi ingrijire completa pentru toata familia. Doctorii nostri sunt specialisti autorizati si au o experienta indelunga in domeniu. Acesta este motivul pentru care va putem asista pe dvs., prietenii dvs. si familia dvs. in ceea ce priveste toate necesitatile dvs. medicale. Speram sa va placa website-ul nostru si sa gasiti multe informatii utile aici. Suntem foarte atenti la calitatea serviciilor pe care le oferim. Puteti gasi informatii detaliate cu privire la serviciile noastre online sau ne puteti contacta pentru ajutor. Suntem disponibili seara si sambata doar pe baza de programare.

Imagini pentru pictures about tooth

CORONA DENTESTET SRL a fost infiintata in anul 2007. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal activitati de asistenta stomatologica.

Dr. Mihai Meliceanu vă așteaptă la o primă consultație, pentru a stabili ce tratament vi se potrivește. Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii strâmbi sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită carierii şi parodontopatiei, şi obligă muşchii masticatori la un efort suplimentar, ce poate duce la dureri de cap, disfuncţia ATM şi dureri la nivelul gâtului, umărului şi spatelui. Un alt dezavantaj este aspectul inestetic al dinţilor strâmbi sau nealiniaţi corect. Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai bună sănătate orală, un aspect mai plăcut  şi o durabilitate mai mare a dinţilor.

Numai medicul dentist sau ortodont poate determina dacă aveţi nevoie de un tratament ortodontic. Pe baza unor instrumente de diagnostic care includ anamneza medicală şi dentară completă, un examen clinic, mulajul danturii şi radiografii şi fotografii speciale, medicul dentist sau ortodont decide dacă se recomandă tratamentul ortodontic şi elaborează un plan de tratament individual.

Imagini pentru pictures about tooth

Program:

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Sambata – doar pe baza de programare

Duminica – doar pe baza de programare

  • Dr. Eny Pavel
  • Dr. Mihai Meliceanu

PROCEDURI DE INGRIJIRE ORALA
Categorii tratamente dentare
1. Igiena orala si profilaxie: Detartraj cu ultra-sunete, Prophy-Jet(Air-Flow), Fluorizare, Albire
2. Terapie odontala: Sigilari, Obtura

 No automatic alt text available.

 

 

Program de Lucru

Luni

10:00 - 18:00

Marti

10:00 - 18:00

Miercuri

10:00 - 18:00

Joi

10:00 - 18:00

Vineri

10:00 - 18:00

Sâmbătă

-

Duminică

-

Adresa

Our Address:

Str. I.C. Bratianu, nr. 29, Pitesti, jud. Argeş

GPS:

44.858764912515, 24.87269934706

E-mail: