Situat central, intr-un vechi imobil din strada ce poarta numele  Armand Calinescu (prim ministru roman 1939), Club 32 Pub&Pizza  functioneaza cu succes din anul 1999. De-a lungul timpului si a numeroase generatii de clienti, Clubul s-a reinventat, reusind sa fie in fiecare an pe placul dumneavoastra.
Ne putem mandri, asadar, cu una dintre cele mai frumoase si racoroase terase din Pitesti,  cu un meniu variat, cu preturi de bun simt si  probabil cu cea mai buna pizza din oras!  Avem un spatiu de joaca in aer liber, destinat copiilor, organizam petreceri si zile onomastice,  mese de afaceri,  iar week-endul  este destinat petrecerilor cu diverse teme  si serilor de karaoke! Suntem, de asemenea, printre primii livratori (de mancare  la domiciliu) , din oras!
In concluzie, oricare ar fi varsta sau preferinta  ta , la Club 32 Pub&Pizza vei  gasi ceea ce iti doresti!
 
Ne putem mandri, cu una dintre cele mai frumoase si racoroase terase din Pitesti, cu un meniu variat, cu preturi de bun simt si probabil cu ce-a mai buna pizza din oras! Avem un spatiu de joaca in aer liber, destinat copiilor, organizam petreceri si zile onomastice, mese de afaceri, iar week-endul este destinat petrecerilor cu diverse teme si si serilor de karaoke!

Meniu

Meniul nostru reprezinta un echilibru intre bunul gust si priceperea echipei ce se straduieste sa va ofere o experienta culinara delicioasa.
Va asteptam sa incercati preparatele bucatariei noastre.

http://www.club32.ro/images/meniu-club-32.pdf

Pizza Salate antreuPaste si specialitati paste

Preparate calde & GrillGarnituriSalate de insotire

Meniuri OfficeDesertRacoritoare

Adresa

Our Address:

Str. Armand Calinescu, Nr. 32, Pitesti, Jud. Arges

GPS:

44.8563524, 24.8703034