Vreti sa uitati de grijile cotidiene? Relaxati-va cu noi la o partida de pescuit sau la un foc de tabara!

Complexul turistic „Casa Lazaroiu” va asteapta sa va bucurati de o atmosfera primitoare si sa gustati preparatele din bucataria traditionala.

Dispunem de:

 • Restaurant cu specific traditional cu o capacitate de 170 de locuri, terasa acoperita cu peste 120 de locuri, internet wireless gratuit
 • 12 cabanute cu camera dubla si baie proprie
 • 5 bungalow-uri, fiecare avand baie proprie
 • Piscina
 • Parcare privata
 • Loc de joaca amenajat pentru copii
 • Lac de pescuit, spatiu de agrement
 • Foisor
 • Magazin satesc
 • cort alb de evenimente, complet echipat, gata de petrecere pentru max 500 pers

OFERTA I

139 RON pentru 2 persoane: cazare, mic dejun, piscina, pescuit „Catch and release”.
Mentionam ca preturile sunt valabile pentru cazare 2 persoane. Pentru mai multe persoane se va achita la receptie, suplimentar , pentru fiecare persoana in plus.

Weekend in doi

OFERTA II

250 pt 2 persoane: 2 nopti cazare, mic dejun, acces piscina, pescuit „Catch and release”.
Mentionam ca preturile sunt valabile pentru cazare 2 persoane. Pentru mai multe persoane se va achita la receptie, suplimentar , pentru fiecare persoana in plus.

Odihna si relaxare in timpul saptamanii

SERVICII SI ACTIVITATI

Servicii - Organizam nunti si botezuri

Organizam nunti si botezuri

Restaurantul are o capacitate de 170 pers, terasa 120 persoane, insa curtea complexului permite realizarea de petreceri in aer liber.

Servicii - Petreceri aniversare sau tematice

Petreceri aniversare sau tematice

Se pot organiza zile onomastice, petreceri de sfarsit de an, bancheturi. Putem oferi pachete cazare/masa personalizate in functie de numarul de participanti si de bugetul pe care il aveti disponibil.

RESTAURANT

Departe de zgomotul orasului, intr-un cadru natural care sa va imbie sa petreceti alaturi de cei dragi clipe unice si speciale, vom fi onorati sa facem parte din visul dvs. si sa contribuim ca el sa devina memorabil.

Restaurantul cu specific traditional romanesc are o capacitate de 170 de locuri, terasa acoperita cu peste 120 de locuri, reprezinta locul ideal de a-ti petrece cele mai importante evenimente din viata ta, sau pur si simplu de a servi o masa extraordinara cu specific romanesc sau pescaresc. Privelistea este grozava.

De asemenea, puteti opta pentru foisorul cu capacitatea de 20 de locuri, unde se pot servi preparate din carne la gratar.

MAGAZIN SATESC

Magazin satesc - Casa Lazariou

Magazinul satesc este situat la strada, la marginea complexului turistic. Ofera produse variate specifice unui supermarket, la preturi echivalente cu cele din orase. Este de un real ajutor atat turistilor care se pregatesc sa viziteze Transfagarasanul cat si celor cazati in incinta Complexului Casa Lazaroiu.

In cadrul magazinului satesc puteti cumpara produse apicole naturale 100%, la preturi de producator, avand in vedere ca sunt produse chiar de membrii Casei Lazaroiu, care au experienta in acest domeniu de-a lungul mai multor generatii.

ATRACTII TURISTICE

Atractii turistice Casa lazaroiu - Balea Lac

BALEA LAC

Lacul Balea este un lac glaciar (format in circ glaciar) situat la o altitudine de 2040 m, in Muntii Fagaras, Judetul Sibiu. Dimensiunile lacului sunt: 360 m in lungime, suprafata de 46508 m2 si adancimea de 11,35 m. In anul 1932 lacul Balea si o suprafata de circa 180 ha in jurul lacului au fost declarate rezervatie stiintifica. Lacul Balea se afla la circa 77 km de la orasele Sibiu, 68 km Fagaras si 85 km de la Curtea de Arges. In timpul verii se poate ajunge cu automobilul, pe drumul Transfagarasan, iar in restul timpului cu telecabina, de la cabana Balea Cascada din apropierea cascadei Balea.

Atractii turistice Casa lazaroiu - Barajul Vidraru

BARAJUL VIDRARU

Brajul Vidraru face legatura intre Muntenia si Transilvania. Transfagarasanul, cunoscut si ca drumul dintre nori, incepe de la hidrocentrala barajului Vidraru, amplasata in subteran in masivul Cetatuia, si continua pe langa Cetatea Poienari. Dupa ce strabate 3 tunele scurte drumul ajunge la barajul Vidraru care leaga muntii Pleasa si Vidraru si are o lungime de 307m.

STATUIA LUI PROMETEU

Ajunsi la Vidraru puteti admira statuia lui Prometeu situata pe muntele Pleasa. Statuia a fost realizata de sculptorul Constantin Popovici in anul 1964 si ni-l infatiseaza pe prometeu cu fulgerul in mana, simbol al electricitatii.

VALEA LUI STAN

Este o zona pitoreasca, destinata celor dornici de drumetii. Valea incepe in acea curba de 180 grade de pe transfagarasan unde drumul incepe sa urce accentuat spre inaltimile Fagarasului. Poteca marcata cu punct rosu ne conduce in lumea stancilor si a cascadelor

CETATEA POIENARI

Cetatea este situata in apropierea barajului Vidraru, pe un varf de munte, fosta resedinta secundara a lui Vlad Tepes ( cunoscut si ca Dracula) construita ca fortareata in calea invadatorilor otomani. Pentru a se urca la cetate s-a construit o scara cu 1500 de trepte.

MANASTIREA CURTEA DE ARGES

Manastirea a fost construita de Neagoe Basarab (1512 – 1517) pe locul vechii mitropolii (1359). Pictura interioara, realizata de zugravul Dobromir, a fost terminata in anul 1526, in timpul domniei lui Radu de la Afumati. Ea este pastrata fragmentar in Muzeul National de Arta din Bucuresti. Reparata de cateva ori, biserica a fost restaurata (1875 – 1886) de arhitectul francez Andre Lecomte du Nouy, discipol al lui Eugene Viollet-le-Duc, care i-a adus si unele modificari care au diminuat valoarea istorica a monumentului. Construita din piatra fatuita si profilata, biserica are un plan triconc, inspirat din planimetria bisericii Vodita II, reluat ulterior si in alte constructii (mitropolia din Bucuresti, biserica fostei manastiri Cotroceni, manastirea Tismana etc.).

FANTANA LUI MANOLE

Vis a vis de manastire este situata fantana mesterului Manole, cel care a construit manastirea. Exista numeroase legenda ce il au ca protagonist pe Mesterul Manole. Se spune ca la finalul constuctiei Manastirii Curtea de Arges domnitorul i-a intrebat pe cei 10 mesteri daca mai pot construi o manastire si mai frumoasa decat aceasta. Mesterii au raspuns afirmativ, iar domnitorul, pentru a impiedica construirea unei manastiri mai frumoase, a dispus demolarea schelelor, iar mesterii au ramas blocati pe acoperis. Ei si-au facut aripi din sindrile si s-au aruncat, dar toti au murit. In locul unde s-a prabusit mesterul Manole a aparut un izvor, fantana mesterului Manole.

CURTEA DOMNEASCA

Dateaza din sec. xlll. Are 2 case: Casa dinspre Nord a fost locuita de Voievod Neagoe Basarab, iar a 20 a lui Basarab l. Curtea Domneasca se invecineaza cu Biserica Domneasca.

FACILITATI

CAZARE

Casa Lazaroiu - Cazare

Cele 12 cabanute duble cu baie comuna sunt construite din lemn si sunt asezate pe malul lacului Casa Lazaroiu la o distant de aproximativ 1.5m. Balustrada de pe malul lacului are rolul de a proteja dar si de a ajuta pescarii in demersul lor pescaresc. Grupul sanitary este situate la distanta de 60 m de cea mai indepartata cabanuta.

Foisorul ce desparte cabanutele de cele 3 cabane cu baie proprie este dotat cu tot ce este necesar unui picnic in aer liber, respective gratar, mese, bancute, sezlong-uri, un mic televizor totul pentru confortul turistilor nostrii.

Cele 3 cabane cu baie proprie sunt situate pe partea sudica a lacului Casa Lazaroiu si sunt prevazute cu bancute intre ele pentru servirea mesei.

PESCUIT

Casa Lazaroiu - Pescuit

Specificul Complexului Casa Lazaroiu este pescuitul . In incinta complexului exista Lacul Casa Lazaroiu.

Crapul este regele nostru

Istoria ne spune ca este un peste foarte raspandit in apele noastre de ses sau colinare, incepand cu cele curgatoare, iazuri, lacuri si terminand cu marile balti si ghioluri din mirifica DELTA. Este visul oricarui pescar plecat in cautarea unui trofeu, dornic sa gaseasca un partener de intrecere demn de toata lauda. Atunci cand este prins, crapul lupta cinstit cu forta si tenacitate si nu de multe ori am avut ocazia sa ascult istorisiri despre monstri. Dupa observatiile oamenilor de stiinta crapul crapul salbatic poate trai si 100 de ani cand desigur atinge dimensiuni de exceptie (30kg).

REGULAMENT PESCARESC in incinta Casei Lazaroiu

Pescuitul sportiv este permis in zona Complex-ului in urmatoarele conditii:

  15 RON/undita ( cei cazati au gratuit), doar pe timpul zilei, noaptea este interzis, pestele prins este aruncat inapoi in lac.

Casa Lazaroiu - Loc de joaca amenajat pentru copii

TURISM RELIGIOS

Intre turism si religie exista nenumarate interactiuni si combinatii pe baza relatiei dintre locul sacru si motivatia turistului. In judetul Arges, in preajma Casei Lazaroiu veti fi incantati sa descoperiti numeroase manastiri si biserici. Asa ca va invitam in Arges, pe urmele sfintilor.

LOC DE JOACA PENTRU COPII

Loc de joaca amenajat pentru copii. Avem trambulina, groapa cu nisip, teren de fotbal, badminton. Copiii vor fi incantati sa se joace aici.

 

Adresa

Our Address:

Comuna Corbeni, Judetul Arges

GPS:

45.3057348, 24.653697700000066

Telefon: