Descoperă lumea fascinantă a produselor speciale pentru bebeluși doar la Bebe Confort – primul magazin din Pitești destinat mămicilor și bebelușilor!

BeBe Confort este primul magazin din Pitești cu un concept dedicat în exclusivitate bebelușilor și bineînțeles mămicilor acestora. Ideal pentru părinți este faptul că toate produsele necesare bebelușilor lor pot fi achiziționate dintr-un singur loc. Toate produsele, începând cu lapte, cereale, apă, pampersi, creme, loțiuni, uleiuri, hăinuțe, lenjerii de pat, trusouri, lumânări speciale pentru botez și până la cărucioare, pătuțuri, sunt de cea mai bună calitate, dar la prețuri pentru toate buzunarele.

BeBe Confort vă întâmpină cu cele mai bune prețuri și la produse speciale, precum: pătuț transformabil, de diferite dimensiuni, care leagănă nou-născutul și care se poate utiliza și ca birou sau comodă, saltele pentru pătuț din fibră de nucă de cocos, cărucioare 3 în 1 foarte ușor de folosit, care reprezintă varianta ideală de cărucior pentru copii, fiind sisteme modulare formate din sasiu cărucior, landou, scaun sport și cosulet auto, hăinuțe unicat, dar și produse de îngrijire a bebelușilor și a mămicilor.

Clientele pot primi consiliere în alegerea produselor și pot cumpara și articole care nu există în magazin, dar pot fi aduse la comandă.

Program de Lucru

Luni

09.00 - 21.00

Marti

09.00 - 21.00

Miercuri

09.00 - 21.00

Joi

09.00 - 21.00

Vineri

09.00 - 21.00

Sâmbătă

10.00 - 19.00

Duminică

10.00 - 19.00