Vrei să conduci şi să nu mai fii condus? Alege şcoala de şoferi Auto General ND Piteşti

Şcoala de şoferi „Auto General ND“ din Piteşti, una dintre cele mai bine pregătite firme din domeniul auto, oferă cele mai bune condiţii pentru pregătirea celor care doresc să obţină permisul de conducere, categoriile B şi C.

Alături de instructorii de la „Auto General ND“ descoperi plăcerea de a conduce. Calitatea, profesionalismul, dar mai ales răbdarea sunt principii pe care fiecare instructor auto de la „Auto General ND“ le respectă.

Înfiinţată în anul 2008, şcoala de şoferi „Auto General ND“ a pregătit peste 1.500 de cursanţi. Un alt atu fiind şi acela că programul de şcoală este unul foarte flexibil, adaptat la condiţiile clienţilor.

Iată şi cele trei principii, Calitate, Profesionalism şi Siguranţă, care stau la baza şcolii de şoferi „Auto General ND“:

1. Calitate: Calitatea serviciilor nu este stabilită de diverşi experţi în domeniu, ci de miile de clienţi mulţumiţi de felul în care sunt prestate serviciile auto.

2. Profesionalism: Întreaga echipă dă dovadă de profesionalism pe toată durata programului pregătirii cursantului. Experienţa de lungă durată a echipei reflectă pe deplin profesionalismul.

3. Siguranţă: Este unul dintre cele mai importante principii ale companiei, oferind condiţii depline de siguranţă în timpul pregătirii practice a cursanţilor.

Imagini pentru driving school pictures

 1. Ce urmeaza? Pe parcursul celor 24 de ore de legislatie care dureaza 1 saptamana si sunt structurate astfel:
14 ore legislatie si legislatie specifica
4 ore conducere preventiva
2 ore prim ajutor
2 ore cunoastere si intretinere autovehicul
2 ore examinare finala – proba teoretica
Vei invata regulamentul, semnele de circulatie, regulile de circulatie precum si multe altele fara de care nu poti deveni un bun sofer cu sprijinul si cu indrumarea noastra.2. Pe parcursul urmatoarelor saptamani vei efectua pregatirea practica, formata din 15 sedinte ( 30 ore – cel putin 300km parcursi) finalizata cu o examinare finala – proba practica sustinuta cu instructorul tau.

3. Dupa cele minim 4 saptamani de pregatire atat teoretica , cat si practica esti considerat pregatit pentru a fi examinat – ti se va elibera de catre scoala noastra dosarul de depus la Politie si care va contine:
– Fisa scolarizare incheiata
– Cerere tip “d-le comandant”
– Copie CI
– Cazier judiciar

In plus trebuie sa platesti la CEC taxa permis si la primarie taxa examinare iar copiile chitantelor le vei pune in dosarul cu care te prezinti pentru examen la Politie.

Daca promovezi examenul teoretic vei fi programat pentru examenul practic unde iti vom pune la dispozitie vehiculul pe care ai efectuat scoala. (Conform ultimelor norme, daca promovezi examenul teoretic si pe cel practic nu – vei repeta doar examenul practic fara a fi nevoie sa il repeti si pe cel teoretic dar trebuie sa mai efectuezi o pregatire suplimentara de cel putin 3 sedinte in urma careia ti se elibereaza de scoala de soferi o adeverinta )

Scoala este valabila 1 an de la incheierea fisei de scolarizare .
Iti uram succes!

Link catre chestionare DRPCIV:http://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-b 

Imagini pentru driving school test pictures

Program de Lucru

Luni

09:00-18:00

Marti

09:00-18:00

Miercuri

09:00-18:00

Joi

09:00-18:00

Vineri

09:00-18:00

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Adresa

Our Address:

Str. Patrascu Voda, Pitesti, Jud. Arges

GPS:

44.847008636809, 24.877361150463

Telefon: