AQVA TERMO SANIT este o societate comercială cu capital privat integral românesc, înfiinţată pentru a asigura produse şi servicii de cea mai bună calitate în domeniul instalaţiilor, pornind de la ideea că merităm tot ce este mai bun pentru confortul nostru. Activitatea firmei a început în anul 1997 cu un număr de doi angajaţi. Munca susţinută, investiţiile şi preocuparea continuă pentru dezvoltare, ne-au permis ca în prezent să funcţionăm cu un număr de 42 angajaţi şi un parc auto cu mijloace de transport şi utilaje pentru sisteme de climatizare, alimentări cu apă, instalaţii termice, instalaţii de gaz, verificări metrologice, construcţii şi terasamente. Astfel, am reuşit ca în acest interval de timp, să ne bucurăm de aprecierea unui segment de piaţă semnificativ în întreaga ţară. Fie că este vorba de centrale termice sau instalaţii de încălzire centrală, contoare de apă caldă sau rece, deviza noastră în relaţiile cu clienţii este:

„Calitatea face diferenţa!”
Dorim să oferim clienţilor noştri nu numai cel mai bun raport calitate/preţ pentru produsele şi echipamentele noastre ci şi servicii complete, prompte şi orientate pe specificul fiecărei lucrări. Gama vastă şi variata de produse pe care o deţinem în stoc permite clienţilor să realizeze lucrările de instalaţii proiectate fără să se mai adreseze unui alt furnizor. În plus, avem posibilitatea de a importa într-un timp foarte scurt produsele pentru care stocul se dovedeşte insuficient la un moment dat, asigurând astfel satisfacerea oricărei cereri.

MISIUNE
Ne propunem să oferim investitorilor din domeniul instalaţiilor posibilitatea de a-şi realiza proiectele într-un mod organizat, profesionist, asigurându-le respectarea termenelor de execuţie şi realizarea parametrilor de calitate.

VIZIUNE
Suntem orientaţi spre realizarea unui management modern, bazat pe activitatea în echipă, pe învăţare organizaţională şi pe o politică corectă de dezvoltare şi motivare a angajaţilor.

VALORI – Respect faţă de clienţi
Profesionalism: serviciile unei companii cu experienţă; control asupra proceselor de management; oferim servicii complete şi complexe (montaj, service, autorizaţii); răspundem celor mai exigente solicitări. Orientarea spre nou:oferim servicii noi, care să vină în completarea celor existente; utilizăm echipamente moderne, folosim tehnici şi sisteme noi.

SERVICIILE NOASTRE
PROIECTARE ŞI EXECUŢIE INSTALAŢII

Proiectăm şi executăm: instalaţii complexe pentru toate tipurile de construcţii civile şi industriale (spaţii de producţie, show-room-uri, hipermarket-uri, mall-uri, ansambluri rezidenţiale, hoteluri, săli de sport, centre medicale, lăcaşuri de cult).
Proiectăm şi executăm: instalaţii de climatizare şi staţii de tratare aer.
Proiectăm şi executăm: centrale termice de mare putere precum şi instalaţii de încălzire cu tuburi şi panouri radiante.
Proiectăm şi executăm: lucrări de reabilitare a punctelor termice prin modernizarea instalaţiilor termotehnice şi înlocuirea pompelor, reabilitarea schimbătoarelor de căldură, vaselor de expansiune,
Proiectăm şi executăm: automatizări centrale termice.
Proiectăm şi executăm: instalaţii de încălzire care utilizează energie regenerabilă ( panouri solare, pompe de căldură, centrale cu peleţi).
Proiectăm şi executăm: instalaţii sanitare, staţii de epurare, canalizări, alimentări cu apă şi modernizări reţele de apă.
Proiectăm şi executăm: contorizări de fluide (apă rece, apă caldă, energie termică).
Proiectăm şi executăm: reţele de telegestiune a datelor pentru apă, energie termică, gaze şi electricitate prin RADIO, GSM şi GPS.
Proiectăm şi executăm: instalaţii de utilizare gaze.
Proiectăm şi executăm: reţele hidranţi pentru interior şi exterior.

COMERCIALIZARE ECHIPAMENTE CONTORIZARE

Comercializăm toată gama de contoare DN 15 – DN 500 pentru apă rece, apă caldă şi energie termică, contoare industriale, contoare speciale (cu anexă), contoare pentru irigaţii şi apă cu impurităţi, precum şi toată gama de contoare cu ultrasunete.
Toate aparatele de contorizare corespund normelor internaţionale ISO 9001 în clasele de precizie B, C şi D.
Soluţiile constructive alese (geometria spaţiilor ce influenţează curgerea, compoziţia lanţului cinematic, lagărele elementelor în mişcare de rotaţie, etc.) asigură pentru aceste aparate fiabilitate şi anduranţă la un nivel foarte bun, stabilitate în funcţionare cât şi sensibilitate mărită la înregistrarea volumului contorizat.
Pentru echipamentele de contorizare ATS acordă consultanţă: dimensionarea aparatelor de măsură, alegerea soluţiei tehnice în raport de nevoile clientului, proiectare, implemetare şi management pentru sistemele de telegestiune şi bazele de date ale clienţilor.

VERIFICAREA METROLOGICĂ A APARATELOR DE CONTORIZARE A CONSUMULUI DE APĂ

Aqva Termo Sanit dispune de două laboratoare metrologice moderne dotate cu instalaţii etalon de verificare a contoarelor pentru apă rece: • în conformitate cu standardele internaţionale ISO 4064; • domeniul de măsurare: 0,015 – 250 m3/h; • presiunea de regim la verificare: 6 – 8 bar; • temperatura de regim la verificare: 150C – 600C; • instalaţia permite verificarea contoarelor în clasele metrologice A, B şi C în domeniul de diametre DN 15 – 200 mm, având racordul cu filet sau flanşă.
Repararea şi recondiţionarea aparatelor de contorizare a apei în vederea prelungirii duratei de viaţă a contoarelor de apă rece şi caldă, având diametre cuprinse între 15 şi 100 mm, Aqva Termo Sanit a înfiinţat, cu autorizarea BRML, un modern atelier de reparaţii.

SERVICE ŞI MENTENANŢĂ

Atât pentru lucrările proprii (instalaţii sanitare, instalaţii de încălzire centrală, montajul aparatelor de contorizare, programatoare şi sisteme de telecomandă, regulatoare, termostate, dispozitive de control multifuncţionale, dispozitive de protecţie) cât şi pentru cele executate de alte firme, Aqva Termo Sanit asigură la cerere sau pe bază de contract operaţiuni de service. Dotările firmei noastre, echipamentele și maşinile de intervenţie rapidă permit efectuarea operaţiilor specifice de service în condiţii foarte bune, satisfacţia clienţilor noştri fiind garantată. Sesizările se pot face fie la dispeceratul firmei noastre fie direct la Departamentul Service, timpul de intervenţie fiind foarte scurt.Ca şi celelalte activităţi de servicii, service-ul se face în regim de asigurare a calităţii conform ISO 9001/2000.

De asemenea societatea noastră este autorizată ISCIR pentru: • Verificări tehnice periodice şi autorizarea funcţionării centrale termice; • Punere în funcţiune centrale termice; • Service şi reparare centrale termice; • Verificări, revizii şi remedieri instalaţii utilizare gaz; • Cazane murale sau de pardoseală pentru încălzire centrală cu tiraj forţat sau tiraj natural P < 70kW; • Cazane de pardoseală pentru încălzirea centrală de la 70kW pănă la 300 kW; • Cazane de apă cu Pmax ≤ 300 kW, Pmax ≤ 6 bar ( altele decât cele care fac obiectul PT ISCIR A1 – 2002); • Cazane de apă caldă cu 300 kW < Pmax ≤ 17000 kW, pmax ≤ 9bar; • Cazane de abur de joasă presiune cu : D ≤ 4 t/h, pmax ≤ 0,5 bar

Adresa

Our Address:

Str. Vladimirescu Tudor, Nr. 1, Pitesti

GPS:

44.844308, 24.893636000000015

Telefon: