Broderia are origini foarte indepartate, ajungand la o vasta raspandire inca din antichitate. Exemplarele cele mai vechi, executate in tesaturi cu aplicatii de fibre organice, nu s-au pastrat, dar existenta, vechimea si repertoriul lor decorativ sunt atestate indirect.

Broderia este arta decorarii țesăturilor si materialelor cu ac și ață sau fire speciale, cu scopul de a infrumuseta si personaliza diferite obiecte, de la îmbrăcăminte la elemente de deco.

                          

               

         

                         

             

 

                               

             

                                      

Atelierul Ama Serar Brodery

In atelierul Ama Serar Brodery va puteti personaliza articole de imbracaminte pentru bebelusi, copii, adulti si firme iar in magazinul nostru din strada Exercitiu aveti o gama larga de broderii personalizate expuse care va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru evenimentul dvs. Broderiile se pot face pe tricouri, rochite, sacouri, camasi, prosoape, fete de perna, etc.

Va asteptam in magazinul nostru din Cartier Banat, Str. Nicolae Cretulescu, Nr. 1, Bl. A5, Parter, Pitesti, Jud. Arges pentru a va alege orice model personalizat pentru evenimentul din viata dvs. de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 sau ne puteti contacta la nr. de tel. 0726 122 313 pentru orice detalii si comenzi.

Image may contain: 1 person, outdoor

No photo description available.

Image may contain: 1 person, outdoor

Program de Lucru

Luni

08:00 - 17:00

Marti

08:00 - 17:00

Miercuri

08:00 - 17:00

Joi

08:00 - 17:00

Vineri

08:00 - 17:00

Sâmbătă

Inchis

Duminică

Inchis

Contact Owner