Atelierul de creatie Ale Dharma Art este un atelier exclusivist, conceptul bazandu-se pe rochii la comanda pentru evenimente deosebite din viata clientelor Ale Dharma Art. Creatiile personale sunt unicat si denota un aspect fundamental al stilului abordat: eleganta. Frumusetea vine din interior, insa stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti o prezenta distinsa, ingrijita si care sa va faca sa radiati! Un obiect vestimentar va poate sublinia unicitatea, lasand culorile si materialele sa va scoata in evidenta calitatile

Image may contain: people standing

Colectiile noastre sunt marcate de rafinament si stil, fiecare rochie fiind realizata manual din tesaturi pretioase si aliniate cu cele mai recente si pregnante tendinte ale sezonului.

Image may contain: people standing

Realizam rochii la comanda pentru orice tip de eveniment, silueta sau gusturi, in timp record si exclusiv cu materiale de top. Design-ul , precum si finisajele sunt agreate cu clientul.

Image may contain: stripes          No automatic alt text available.          Image may contain: stripes          No automatic alt text available.

No automatic alt text available.          No automatic alt text available.         No automatic alt text available.

Lucram cu materiale de exceptie achizitionate exclusiv de la furnizori de renume. Voaluri diafane si dantele cu fir de matase, in culori pastel sau vibrante, toate sunt atent alese.

Image may contain: people standing

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and hat

Reparam, modernizam sau retusam orice articol de imbracainte. Modificarile pot presupune chiar aplicarea unui accesoriu nou.

No automatic alt text available.

Echipa Ale Dharma Art va sta la dispozitie pentru alegerea materialelor, accesoriilor si modelelui de tinuta pentru orice tip de rochie care va va pune cel mai bine in valoare, indiferent de eveniment. Alegerea unui material si al unui model de tinuta care sa indeplineasca toate criteriile – buget alocat, tipul de eveniment, stilul dimneavoastra dar si tendintele in moda, nu este deloc o sarcina usoara. De aceea va suntem alaturi la fiecare pas, pana la rezultatul final care ne va bucura deopotriva: o tinuta stilata, sofisticata si originala!

Image may contain: indoor

Image may contain: people standing

Procesul de creatie vine din inspiratia pe care ne-o aduc personalitatea si stilul dumneavoastra, completate de finetea, simplitatea si rafinamentul materialelor. Toate aceste sunt redate in schite ce mai apoi prind contur in atelierul nostru unde sunt desavarsite cu pliuri, drapaje, aplicatii si accesorii asortate.

Image may contain: 1 person, standing Image may contain: 1 person

 

Adresa

Our Address:

Str. Sf. Vineri, Nr. 76, Bl. D 26, Et. 2, Pitesti

GPS:

44.8584052, 24.8803023

Telefon: