Image may contain: sky, house and outdoor

Casa Andrei va pune la dispozitie camere spatioase, dotate cu mobilier din lemn, televizor. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Am construit Casa Andrei cu scopul de a deveni oaza dvs de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie. Designul cladirii tine cont de specificul zonei, si armonizeaza cu peisajul, iar  natura este in prim-plan.

Casa Andrei este situată în localitatea Merișani din județul Argeș, la 48 km de Băile Olănești, şi are facilități de grătar și vedere la grădină. Oaspeții pot lua masa la restaurant. Parcarea privată este gratuită.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Pentru confortul oaspeților, unele camere au zonă de relaxare. O parte dintre camere au terasă sau balcon. Toate unitățile au baie privată. Sunt disponibile halate de baie și articole de toaletă gratuite. Casa Andrei oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.

Image may contain: table and indoor

Casa Andrei, cel mai nou Restaurant pentru Evenimente din Pitești, se deosebește prin eleganță, servicii ireproșabile și o deosebită atenție acordată detaliilor.

Avem o capacitate între 200-500 de persoane și un design modern ce permite schimbarea culorii luminilor în sală în funcție de tematica aleasă de dumneavoastră, asigurând astfel un eveniment unic.

Image may contain: table and indoor

Fiecare nuntă este unică, iar noi știm bine acest lucru, de aceea vrem să ne țineți minte ca pe o echipă de profesioniști care au dat tot ce este mai bun pentru ca prima voastră petrecere ca soț și soție să fie una perfectă.
Vă așteptăm cu meniuri All-Inclusive la tarife speciale!

MENIURI

Impreună cu bucătari experți am creat meniuri speciale gândite a fi pe placul tuturor gusturilor, preparate în bucătărie proprie de bucătarul nostru chef cu o vastă experiență internațională.

Vă propunem trei meniuri All-Inclusive, meniuri ce pot fi configurate împreuna cu organizatorii nostri de evenimente astfel încât preparatele culinare cat și pachetul de băuturi să se îmbine intr-un meniu perfect.

Image may contain: plant, flower and food

Adresa

Our Address:

DN7C Piesti- Curtea de Arges

GPS:

45.139819829489, 24.675860633142

Telefon: